Besplatan prevoz na Sajam zapošljavanja

Pećinačka lokalna samouprava će 16. maja organizovati besplatan prevoz za nezaposlena lica sa teritorije opštine, koja su zainteresovana za učešće na petom Sajmu zapošljavanja, koji i ove godine organizuju Opština Pećinci i Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Sremska Mitrovica u četvrtak, od 11.00 do 13.00 časova, u sali hotela „Evropa“, ul. Vojvode Vuka bb u Šimanovcima.

Lica kojima je potreban prevoz treba da se prijave Opštini Pećinci putem telefona 400-729ili 400-722 radnim danima od 7. maja zaključno sa 14. majem u periodu od 8.00 do 15.00 časova i da ostave podatke i kontakt telefon, kako bi blagovremeno bila obaveštena o rasporedu polaska autobusa iz njihovog naselja.

Na ovogodišnjem Sajmu zapošljavanja očekuje se učešće oko 20 kompanija, koje posluju na teritoriji pećinačke opštine i koje će na svojim štandovima predstaviti potrebu za radnicima, što je dobra prilika za nezaposlene da se na jednom mestu upoznaju sa celokupnom ponudom slobodnih radnih mesta i da odmah i konkurišu za mesta za koja su zainteresovani.

PODELI:

Nema komentara

Dodaj svoj