STARA PAZOVA: Suzbijanje krpelja od 2. do 9. jula

Po prvi put u opštini Stara Pazova izvršiće se tretman suzbijanja krpelja sa zemlje u svih 10 naselja u periodu od 2. do 9. jula. Tretman će izvršiti novosadsko „Delko“ d.o.o. preparatom koji je toksičan za pčele.

Tretman će se izvršiti na lokacijama oko vrtića, osnovnih i srednje škole, parka, igrališta, pič terena i crkvenih dvorišta u Staroj Pazovi i vrtića, osnovne škole, igrališta, pič terena i crkvenih dvorišta u Novoj Pazovi, zatim oko vrtića, osnovne škole, igrališta, pič terena i ckvenog dvorišta u Vojki, oko osnovne škole i crkvenog dvorišta u Krnješevcima, oko vrtića, osnovne škole, parka i crkvenog dvorišta u Golubincima, oko vrtića, mesne zajednice, u Kninskoj ulici, oko osnovne škole i crkvenih dvorišta u Novim Banovcima i oko vrtića, osnovne škole, igrališta, pič terena i crkvenih dvorišta u Starim Banovcima, zatim u oko vrtića, parkova, igrališta i pič terena u naselju Banovci Dunav, kao i oko vrtića, osnovne škole i crkvenog dvorišta u Belegišu i oko osnovne škole i crkvenog dvorišta u Surduku.

Dejstvo preparata kojim će se izvršiti tretman traje tri dana, te su pčelari u obavezi da sklone svoje košnice najmanje 5 kilometara od pomenutih mesta tretiranja.

Pored navedenih, tretmanom je obuhvaćen i travnati deo gradskih bazena u Novoj Pazovi, kao i deo oko samog kompleksa.

mitrovica.info

PODELI:

Nema komentara

Dodaj svoj