TRG MLADIH POLJOPRIVREDNIKA

Pozivaju se svi zainteresovani poljoprivrednici koji žele da svoje proizvode prodaju na “Trgu mladih poljoprivrednika“ u Sremskoj Mitrovici, da se prijave Agenciji za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica, svakog radnog dana od 8 do 12 časova, na telefon 610-573, do 6.juna 2018. godine.

Prodajne tezge će biti postavljene na Trgu Vojvođanskih brigada u Sremskoj Mitrovici (plato pored Gradske kuće) u periodu od 8.juna do 1. septembra 2018. godine. Pravo učešća imaju registrovani poljoprivrednici mlađi od 40 godina i žene poljoprivrednici, sa teritorije Grada Sremska Mitrovica. Poljoprivrednici mogu prodavati isključivo proizvode za čiju su proizvodnju registrovani (prihvatljivi sektori: voćarstvo, povrtarstvo i pčelarstvo).

Prijavni obrazac može da se preuzme u prostorijama Agencije, na adresi Svetog Dimitrija 6, Sremska Mitrovica. Uz prijavni obrazac potrebno je dostaviti fotokopiju izvoda iz Registra poljoprivrednih gazdinstava za 2018. godinu, koji izdaje Uprava za trezor (sa prikazanom strukturom biljne ili pčelarske proizvodnje).

Korišćenje prodajnih tezgi je besplatno, a broj tezgi je ograničen.

“Trg mladih poljoprivrednika“ organizuje Agencija za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica, u cilju podrške novim generacijama mladih mitrovačkih poljoprivrednih proizvođača u plasmanu proizvoda.

PODELI:

Nema komentara

Dodaj svoj